Over ons

Wij zijn Pim en Joost, wij hebben een grote voorliefde voor Volvo en het sleutelen hieraan.

Dit is begonnen met onze eigen auto’s, maar de vraag om auto’s van anderen ook in onderhoud te voorzien werd steeds groter.

In 2016 hebben wij dan ook besloten om voor ons zelf te gaan beginnen en hebben we de stap naar de Kamer van Koophandel gezet. Sindsdien zijn we officieel voor onszelf bezig en is Gebroeders Ditmar dus een feit.

Onderhoud, reparatie,  revisie restauratie projecten en in- en verkoop van auto’s. Tevens zijn wij het punt om uw banden te verwisselen en te balanceren.

Niet alleen Volvo liefhebbers en eigenaren zijn bij ons aan het juiste adres: andere merken zijn uiteraard ook welkom.

Wij zijn het juiste adres voor de volvo de 850 v70 s70 c70 s80 s60 s40 v40 en specialist in  de T-5R S70R 850R S60R V70R ook met de andere modellen zijn wij zeer gedreven.

Wij hebben een ruim klantenbestand met R liefhebbers en rijders welke steeds met een zeer tevreden gevoel de garage uit gaan.

Behalve het onderhoud van auto’s zijn wij dealer van Ferrita uitlaten, Mitsubishi turbo’s (OEM Volvo), en BC-Racing schroefsets, Schuttentuning software, Grom audio modules, BSR tuning en IPD.

Ook kunnen wij onderdelen los leveren.

Wij hebben ook een ruime voorraad aan gebruikte onderdelen van de v70 c70 s70 850 t/m 2000. Mocht u op zoek zijn stuur ons een mailtje en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tarieven:

Ons werkplaats tarief  €47,50 per uur

Band de-en monteren € 10,-

Balanceren wiel € 7,50 

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW van 21%

Betalingen kunnen per pin worden voldaan.